info@danmarkstandlaeger.dk 88 37 47 88
Samarbejder – Danmarks Tandlæger

Samarbejder

På denne side kan du læse om vores samarbejdsaftaler, partnere og rabataftaler du kan opnå som kunde hos Danmarks Tandlæger

Advodan

Hos danmarkstandlaeger.dk er vi glade for vores samarbejde med et filial af Danmarks største advokatkæde, Advodan Helsingør.

Hvad betyder dette for kunderne hos Danmarks Tandlæger?

Når du er kunde hos Danmarks Tandlæger, har du mulighed for at få juridisk bistand til en billigere sats, end hvis du selv henvender dig til Advodan Helsingør. Dette gælder uanset om du er specialtandlæge, tandtekniker, eller andet.

Som kunde hos Danmarks Tandlæger betyder dette, at du kan få en aftale om juridisk bistand hvor du kun betaler for det du skal bruge. Med denne fordelagtige aftale undgår du store kontingent-summer hvert år.

 

Priser og specialisering

Advodan Helsingør kan tilbyde følgende priser, såfremt du er en del af danmarkstandlaeger.dk:

Normalpris: kr. 2.100 /time
Pris for medlemmer af danmarkstandlaeger.dk: kr. 1.800 /time

Der kan tilbydes juridisk bistand indenfor følgende:

  • Kontrakter – koncipering m.v.
  • Aftaleret.
  • Arbejds- og ansættelsesret.
  • Og meget mere.

Heidemann Grafisk

Som kunde hos Danmarks Tandlæger, får du rabatter når du handler hos Heidemann Grafisk.

Heidemann Grafisk er et grafisk bureau, som har specialiseret sig indenfor grafisk design. Grafiske opgaver som du kan få hjælp til omfatter blandt andet:

 

  • Grafisk Design og kommunikation: identitet, kampagner, annoncer, B2B, B2C og fundraising.

 

  • Egenproduktion af tryksager: løsblade/flyers/direct mails, hæfter/brochurer, foldere/pamfletter, bøger/kataloger og visitkort/brevlinier.

 

  • Store formater og displays: plakater, roll ups, plancher/displays, skilte og udstilling.

 

Har du en opgave til Heidemann Grafisk kan du altid få et tilbud på opgaven og dertil får du rabatter som kunde hos Danmarks Tandlæger.

Revisor Gården

Revisor Gården er godkendte revisorer og som kunde hos Danmarks Tandlæger kan du få en fordelagtig aftale med dygtige revisorer.

 

Revisor Gården tilbyder et serviceeftersyn af jeres tilbud. Når Revisor Gården foretager et serviceeftersyn af din virksomhed afholdes et møde, hvor du efterfølgende får en skriftlig vurdering af din virksomhed. En skriftlig vurdering bygger på jeres møde, aflagte tilsynsrapporter, årsrapporter og andet materiale som er grundlaget for en god vurdering.

 

Revisor Gården fokuserer på områder hvor I kan forbedre eller optimere jeres forretning.

 

Bliver der vurderet at det er oplagt med et samarbejde mellem din virksomhed og Revisor Gården, modtager du et konkurrencedygtigt tilbud.