info@danmarkstandlaeger.dk 88 37 47 88
Tandlæge Gitte Moustgaard – Danmarks Tandlæger

Tandlæge Gitte Moustgaard

 

1.0/51 Anmeldelser

Om os

Tandlæge Gitte Moustgaard holder til på Nørrebrogade 13 i København, hvor der har været tandlægeklinik i mere end 70 år.

 

Klinikken består af to tandlæger, en tandplejer samt klinikassistenter, som alle bidrager til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Det er med til at give patienterne en rar oplevelse, og vi har eksempelvis patienter, som har været på klinikken på Nørrebro i mere end 40 år.

 

Moderne klinik

Vores klinik er moderne med alt det nyeste og bedste udstyr. Vi har blandt andet digitale journaler og røntgen, som er med til at lette arbejdsgangen for alle.

 

Derudover lægger vi stor vægt på hygiejnen, hvor vi bliver kontrolleret af Statens Seruminstitut, hvorfor du kan forvente de højeste standarder på tandklinikken.

 

Efteruddannelse

Vi ønsker altid at kunne tilbyde vores patienter den bedste og mest professionelle behandling, og derfor gør vi meget ud af efteruddannelse for hele teamet

 

Så vil du have en tandlæge, hvor stemningen på klinikken er i top, og hvor du får præcis den tandbehandling, du har brug for, så er Tandlægerne Moustgaard det rette valg.

 

Åbningstider

Mandag:

8.30 – 16.00

Tirsdag:

8.30 – 17.30

Onsdag:

8.30 – 17.30

Torsdag:

8.30 – 16.00

Fredag:

8.30 – 15.30

1 Anmeldelse afTandlæge Gitte Moustgaard

amanda.27010266 1 Anmeldelser
Ik tag denne tandlæge hvis du har flækket en tand, medmindre du gerne vil have en gul plamage på tanden
1.0

Jeg skulle have lavet en plastbehandling grundet en flækket fortand. Jeg kommer til tandklinikken og får lavet tanden, hvorefter jeg kommer tilbage en måneds tid efter fordi at man tydeligt kunne se hvor plasten startede og sluttede da den ikke var blevet slebet eller pudset grundigt, og fordi den blevet lavet utrolig misfarvet. Dette kan ske, men da jeg nævnte det fik jeg høfligt af vide at “det ser fint ud. Der var ikke meget mere de kunne gøre og at jeg med tiden ville vænne mig til det”. Så ja jeg har levet i 1 år med usikkerned over at skulle smile, og jeg kan IKKE leve med det! Har derfor valgt at tage forbi nogle professionelle ved Godthåbstandlægerne på Vesterbrogade 11A og min tand ser nu helt naturlig ud, hvorimod den så meget unaturlig ud før!

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 1 LOL 0 Fantastisk 0

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)