info@danmarkstandlaeger.dk 80 83 01 19
Ebeltoft og Rønde Tandlægeklinik i/s – Danmarks Tandlæger

Ebeltoft og Rønde Tandlægeklinik i/s

 

Vær den første til at bedømme!

Ebeltoft Tandlægeklinik i sin nuværende form er blevet til ved en sammenlægning af tre af Ebeltofts veletablerede tandlægeklinikker. Klinikken ligger centralt placeret på Skelhøjevej 2 midt i Ebeltoft, og tilbyder diagnostik og tandbehandling på et fagligt højt niveau.

Klinikken er moderne indrettet med det nyeste udstyr og har et højt niveau af både patientkomfort og service.

Det er klinikkens overordnede mål, at sikre sine patienter en sund mund med et velfungerende tandsæt længst muligt. Derfor betragter vi det som klinikkens vigtigste opgave løbende at fokusere på den bedste efteruddannelse samt at diagnosticere og udføre behandlinger rettidigt og optimalt. Kun herved kan vi leve op til vores ansvar.

På Ebeltoft og Rønde Tandlægeklinik arbejder vi 3 tandlæger, 6 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 receptionister. Teamet har mange års erfaring fra privat tandlæge praksis i Schweiz og Danmark. Vi udfører alle de til faget hørende behandlingstyper, herunder kirurgi, implantologi, protetik via laser scanning, paradentosebehandlinger, almindelig tandbehandling osv…

Vi prioriterer et tæt samarbejde mellem tandlægerne og tandplejerne højt. Undersøgelser og behandlingsplanlægninger foretages af tandlægerne og autoriserede tandplejerne i fællesskab mens alle tandrensninger foretages af tandplejerne. Hele personalet efteruddannes løbende, således at vi opnår den højeste kvalitet i behandlingen af vore patienter.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)