info@danmarkstandlaeger.dk 88 37 47 88
Lindberg Tandlægeklinik – Danmarks Tandlæger

Lindberg Tandlægeklinik

Smil du kender

Vær den første til at bedømme!

Hos Lindberg Tandlægeklinik varetager vi alle former for tandbehandlinger. Både de dagligdags, de komplicerede tandoperationer og kosmetiske tandbehandlinger.

Topmoderne klinik

Vores klinik er topmoderne og centralt placeret i Veri Centret i Risskov – det nordlige Aarhus. Der er gratis parkering lige uden for døren og mange busforbindelser.

Tryghed og høj kvalitet

Hos Lindberg Tandlæge er det alfa omega, at du kan komme til regelmæssige undersøgelser og tandbehandlinger med ro i maven. Derfor sætter vi en ære i at skabe tryghed hos dig. Og det sker bl.a. ved, at det er de samme behandlere, du møder hver gang.

Som patient hos os har man to faste behandlere, så der altid er ”smil du kender”, når du lægger dig i tandlægestolen. En tandlæge, der varetager alle tandbehandlinger, såsom fyldninger, kroner, fjernelse af tænder ol. og en tandplejer, der varetager de regelmæssige undersøgelser og paradentose behandlinger. Det er rarest for dig som patient, men også for os som behandlere, da vi langt nemmere kan give dig en tryg og rar oplevelse, når vi kender dig og har det godt med hinanden.

Detaljer om tandlægen

Q Om klinikken

Lindberg Tandlægeklinik er ejet af Jacob Lindberg (tandlæge) og Anita Lindberg (klinikejer). De overtog klinikken i Veri Centret i Riskkov i 2017 og har siden lavet en total renovering. Resultatet er en topmoderne tandlægeklinik med ét fokus: en patientoplevelse ud over det sædvanlige.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)