info@danmarkstandlaeger.dk 88 37 47 88
Martin Boye Middelfart – Danmarks Tandlæger

Martin Boye Middelfart Verificeret

Tandklinik i Hedehusene med mange års erfaring

Vær den første til at bedømme!

HØJ FAGLIGHED I TRYGGE RAMMER

Som erfarne og højt uddannede fagfolk ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver, at sikre din tryghed her i vores moderne tandklinik. For at kunne imødekomme dine behov og ønsker, er det vigtigt, at du oplyser os om din tandlægeskræk, inden du sætter dig i behandlingsstolen. Så snart vi forstår, hvad der afholder dig fra tandlægebesøget, kan vi bedst tage hensyn til dig. Og det gør vi altid!

VI HJÆLPER ALLE VORES PATIENTER

Her hos Tandlæge Martin Boye Middelfart i Hedehusene tilbyder vi naturligvis alle slags tandbehandlinger fra forebyggende tandbehandling til paradentose osv. Med stor ekspertise og mange års erfaring er du i sikre hænder hos os, hvor du får høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du kan se priserne på de forskellige tandbehandlinger længere nede på siden. Uanset hvilken tandbehandling, vi udfører, sørger vi altid for at være grundige og tage os god tid. Dette gør vi naturligvis for, at vi kan udføre din behandling mest optimalt, ligesom vi selvfølgelig også altid holder dig opdateret og velinformeret omkring forløbet. Din tryghed er nemlig helt centralt for os. Har du nogle spørgsmål vedrørende vores tandbehandlinger, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 46 56 02 75.

PAS PÅ DIG SELV OG DINE TÆNDER

Det er vigtigt at passe godt på sine tænder. For hvis du ønsker at bevare et smukt, stærkt og sundt tandsæt resten af livet, er det vigtigt at prioritere den regelmæssige forebyggende tandbehandling.

Vi er naturligvis klar over, at et besøg hos tandlægen for mange danskere er forbundet med en stor nervøsitet og ubehag. Hvis du lider af tandlægeskræk, tager vi selvfølgelig ekstra hensyn til dig.

Tidsbestilling foregår i øjeblikket kun over telefon på 46 56 02 75 eller på klinikken hos en af vores klinikassistenter.

Se også vores offentlige tandlæge-profil på Sundhed.dk

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)