info@danmarkstandlaeger.dk 88 37 47 88
Ole Pind – Danmarks Tandlæger

Ole Pind Verificeret

 

Vær den første til at bedømme!

KENDER DU DIN TANDLÆGE I TÅSTRUP?

Hos Tandlæge Ole Pind lægger vi stor vægt på at skabe gode og langvarige kundeforhold. På denne måde kan du få den bedst mulige tandpleje af en tandlæge, der kender din historie og dine behov.

Vi er tandlæger i Taastrup kommune, der fokuserer på kvalitet, grundighed og empatisk behandling af alle vores patienter.

VI HAR STOR ERFARING OG EKSPERTISE

Vi har stor erfaring inden for alle tandbehandlinger og kan herved garantere dig kompetent vejledning og håndtering af dine tænder – uanset om det drejer sig om et almindeligt tandeftersyn eller et større kirurgisk indgreb.

Når du kommer som patient hos os, vil du bemærke, at hver enkelt patient er i fokus, og der lægges stor vægt på, at hver et tandsæt er forskelligt. Dette betyder, at alle patienter behandles ud fra den enkeltes ønsker og præferencer.

EKSPERT I SMERTEFRI BEHANDLING

Hos Tandlæge Ole Pind har vi i flere år haft speciale i at tilbyde smertefrie behandlinger til vores patienter. Det er for os altafgørende, at vores patienter trives, når de er på besøg i klinikken i Taastrup og hverken føler ubehag eller frygt i forbindelse med tandpleje og tandbehandlinger.

Se også vores offentlige tandlæge-profil på Sundhed.dk

FOKUS PÅ DINE TÆNDER

Tandlæge Ole Pind ønsker at tilbyde dig tandbehandlinger, der både er holdbare, funktionelle og pæne. Vi har fokus på individuel rådgivning og behandling, og vi giver os altid god tid til hver enkelt patient. Det er vigtigt, at dine tænder og mundhygiejne er i top, hvis dit tandsæt skal holde sig smukt og smertefrit langt ud i fremtiden. Men ved du hvilken tandbørste, du skal bruge, eller hvor ofte du burde bruge tandtråd?

Tandlæge Ole Pind er altid glad for at kunne give dig individuel vejledning omkring din mundhygiejne. Ind til du kommer på besøg hos vores klinik i Taastrup, kan du orientere dig om generelle råd fra Tandlægeforeningen.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)