info@danmarkstandlaeger.dk 80 83 01 19
Tandlæge Helle Holm – Danmarks Tandlæger

Tandlæge Helle Holm

 

Vær den første til at bedømme!

Helle er vores dygtige blæksprutte, som, udover at være en overordentlig dygtig klinikassistent ved stolen, har overordnet styr på alle daglige rutiner og almindelig drift at klinikken. Helle har været ansat siden 1987 og er således vores uundværlige ankerkvinde.

Tandlæge Barkmanns klinik blev grundlagt den 15. marts 1971 af Frank Barkmann, og har uafbrudt serviceret tandlægekunder i Himmerland og omegn siden da og drives i dag af 2. generation, Jeppe Barkmann. På klinikken råder vi over al moderne teknik, og vores løbende efteruddannelse sørger for at vi kan tilbyde de mest moderne og avancerede behandlingsformer som implantater side om side med almindelige eftersyn, fyldninger, kroner og broer. Vi lægger vægt kvalitetsbetonet tandbehandling udført i en hyggelig atmosfære. Adskillige kunder har hængt ved lige siden 1971.

På klinikken råder vi al moderne teknik, som fx 3D scanner til digitale aftryk og panorama røntgen. Vores løbende efteruddannelse sørger for, at vi kan tilbyde de mest moderne og avancerede behandlingsformer som implantater side om side med almindelige eftersyn, paradontose-behandlinger, fyldninger, kroner og broer.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)