info@danmarkstandlaeger.dk 80 83 01 19
Tandlæge Karen Juel Nissen – Danmarks Tandlæger

Tandlæge Karen Juel Nissen

For tryg, professionel og faglig kompentent behandling

Vær den første til at bedømme!

Grundighed og nærvær er den oplevelse jeg ønsker, at give vores patienter når de besøger klinikken. Jeg sætter en faglig stolthed i at lave det teknisk bedste tandlægearbejde. Derfor bruger jeg også meget tid på at deltage i kurser og studiegroups uden for arbejdstiden, så vi som klinik kan tilbyde den bedste evidensbaserede tandbehandling.

I mit arbejde tager jeg afsæt i tandlægeforeningens etiske regelsæt , om information og grundig vejledning omkring behandlingsmuligheder. Jeg vægter, at vi har en løbende kommunikation omkring dit behandlingsforløb, således at du ikke oplever ubehagelige overraskelser, når vi afslutter behandlingen som aftalt. Vi er først tilfredse når du er tilfreds.

FAKTA OM KLINIKEJER KAREN JUEL NISSEN

Karen Juel Nissen vandt i 2009 en skandinavisk konkurrence i æstetisk plastbehandling. Billederne fra hendes behandling bruges i dag af overtandlæge ved Københavns Universitet Ulla Pallesen i undervisningen af andre færdiguddannede tandlæger og i hendes markedsføring af kurset gennem dansk tandlægeforening i 2013.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)