info@danmarkstandlaeger.dk 88 37 47 88
Tandlægen.dk – Tåstrup I/S – Danmarks Tandlæger

Tandlægen.dk – Tåstrup I/S

 

Vær den første til at bedømme!

Behandlinger

Når vi udarbejder behandlingsplaner, har vi både fokus på store og mindre tandbehandlinger. Ved forundersøgelsen får du en vurdering af, hvilke behandling vil være den mest optimale for dig nu og på sigt, så du kan få et overblik, inden vi går i gang.

Hos tandlægen.dk Taastrup får du altid et individuelt behandlingsforslag på de større behandlinger, så du er med hele vejen i beslutningsprocessen og både kan tage stilling til økonomi, omfanget af behandlingen og det forventede resultat.

Mød tandlægerne

Klinikken ligger i hjertet af Taastrup i en bygning fra 1958. Her startede tandklinikken samme år og har siden stået for god og solid tandbehandling.

I maj 2005 blev klinikken overtaget af tandlæge Mikkel Wessel Larsen, der driver klinikken videre i samme gode ånd tilsat lidt fysiske ændringer og en løbende videreuddannelse af personalet.

Hos tandlægen.dk Taastrup lægger vi vægt på, at alle behandlinger – store som små – giver dig en helstøbt kvalitetsløsning. Det betyder, at du på langt sigt mindsker tandskaderne, så du har større mulighed for at bevare dine egne tænder.

Åbningstider

Mandag 08:00 – 17:00
Tirsdag 08:00 – 15:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 17:00
Fredag 08:00 – 14:00

Akut tid? Ring tel. 43991107

Tandlægeklinikken på Taastrup Hovedgade er blevet en del af tandlægen.dk

Men i klinikken er intet forandret. Personalet er fortsat de samme, og de trygge rammer du kender ligeså. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger – både velkendte, men også mange nyere og mere avancerede behandlinger indenfor eksempelvis kosmetisk tandpleje.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)