info@danmarkstandlaeger.dk 80 83 01 19
Tandlægerne Forner og Borch I/S – Danmarks Tandlæger

Tandlægerne Forner og Borch I/S

 

Vær den første til at bedømme!

Ny patient hos Tandlægerne ved Kongens Have?

​​Du er velkommen som patient hos Tandlægerne ved Kongens Have i København, hvis du har brug for en ny tandlæge. Når du kommer til os, sørger vi for at rekvirere din journal og dine eventuelle røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge.

Specielle ønsker eller behov som ny patient?

Det kan være, at du som ny patient har behov for at fortælle, at du lider af tandlægeskræk eller at det måske er lang tid siden, at du har været til tandlæge. Det kan også være, at du er blevet anbefalet en bestemt tandlæge hos os, og så er det naturligvis vigtigt, at du får din første konsultation hos den rette person.

Ved din første konsultation, vil der naturligvis, under alle omstændigheder, blive spurgt ind til din historik og andre forhold, som er væsentlige.​

Ring og bestil tid hos en tandlæge

Du er velkommen til at kontakte os hos Tandlægerne ved Kongens Have hvis du har spørgsmål, eller hvis du allerede nu vil bestille en konsultation eller ligefrem en bestemt tandbehandling.

Du kan ringe til os på telefon 33 13 71 78. Du kan også sende en e-mail til os på mail@tand-kgshave.dk eller benytte vores kontaktformular.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)